Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

9 ТРАВНЯ - ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ. РІВНЯННЯ НА ПОДВИГ

Дата: 11.05.2021 12:02
Кількість переглядів: 417

9 травня в усіх церквах Маяківської сільської територіальної громади почався з панихид по убієнним в роки Другої світової війни. Молилися за переможців, які повернулися з війни і померли вже у мирний час, ударників трудового фронту, дітей війни, які теж вже йдуть у вічність. До церковного дзвону додається музика і надихаючі слава виступаючих на мітингах-реквіємах на сільських меморіалах Слави, могилах захисників і визволителів.

З вдячності ветеранам і поздоровлень громаді почав свій виступ голова Маяківської СТГ Віктор Юрійович Дяченко, наголосивши на необхідності пам'ятати, якою ціною здобуто мир і незалежність України. Зазначивши, що його треба зберегти і, об'єднавши зусилля, будувати щасливе життя на своїй землі. Всіх присутніх Віктор Юрійович також привітав з Днем Матері.

На мітенгу-реквієму під гаслом "Подвиг - немає забуття" у Маяках також виступили помічник депутата обласної ради Зінченко Марини Анатоліївна Костянтин Арсентійович Рудені, воїн-інтернаціоналіст Павло Якович Суровков, настоятель Спасо-Преображенського храму отець Георгій.

Від онуків дітей і онуків визволителів дали обіцянку пам'ятати, бути гідними подвига воєнного покоління учні 5 класу Маяківського навчально-виховного комплексу.

 

Всі разом поклали яскраві травневі квіти на могили і до пам'ятників Меморіалу Слави і традиційно пам'янули рідних героїв.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь