A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Міністерство охорони здоров’я України визначило і запланувало таку послідовність вакцинації від COVID-19

Дата: 14.04.2021 10:25
Кількість переглядів: 611

 Фото без описуМіністерство охорони здоров’я України визначило і запланувало таку послідовність вакцинації від COVID-19 з огляду на високий ризик інфікування та розвитку коронавірусної хвороби для певних цільових груп:

1й етап  – медичні працівники, які працюють із пацієнтами з COVID-19, мешканці інтернатів, будинків догляду за літніми людьми та персонал цих закладів, військовослужбовці в ООС. Січень–квітень 2021 року — люди з критичним ризиком інфікування та розвитку COVID-19 і ті, що виконують критичні функції у боротьбі з пандемією COVID-19;

2й етап – медичні працівники, літні люди віком від 80 років, працівники соціальної сфери. Квітень–червень 2021 року — люди з надзвичайно високим ризиком інфікування та розвитку COVID-19 і ті, що надають медичні послуги;

3й етап  – літні люди віком від 65 до 79 років, учителі та інші працівники сфери освіти, працівники критично важливих структур державної безпеки. Червень–вересень 2021 року — люди з високим ризиком інфікування та розвитку COVID-19 і ті, що виконують функції з підтримки безпеки та життєдіяльності держави;

4й етап  – літні люди віком від 60 до 64 років, люди з хронічними захворюваннями, громадяни України, які перебувають на тимчасово окупованих територіях, люди, що працюють та відбувають покарання в місцях обмеження волі. Вересень 2021 — березень 2022 року — люди з підвищеним ризиком інфікування та розвитку COVID-19 і ті, що виконують функції з підтримки безпеки та життєдіяльності держави.

5й етап  – решта дорослого населення України. У разі наявності достатньої кількості вакцини може відбуватися водночас з попередніми етапами.

 Фото без описуЕлектронний медичний запис про вакцинацію вводиться в систему безпосередньо лікарем. Згідно з процедурою, спочатку проводиться огляд пацієнта, далі лікарем аналізується його стан, якщо все добре та протипоказань немає – медсестра вакцинує пацієнта.

Паспорт вакцинації українці зможуть отримати щеплені двома дозами вакцини від коронавірусу. Документ міститиме інформацію про те, коли людина вакцинована, термін дії вакцини згідно з інструкцією.

 Фото без описуЯкщо ви бажаєте вже записатись у чергу на процедуру, то можете це зробити за телефоном: +380973596678.

Також можна записатись через свого сімейного лікаря.

Пункт щеплення знаходиться за адресою: с.Маяки, вул.Богачова, 98.

Щеплення є безпечним, добровільним та безоплатним!

З турботою про кожного,

КНП"Маяківський ЦПМСД"

#МаяківськийЦПМСД #МаякиОТГ #вакцина #сімейнийлікар #стопCOVID19 #ЦПМСД_МАЯКИНачало формы

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь