A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Увага!!! Маяківська сільська рада оприлюднює проєкт рішення «Про встановлення місцевих податківі зборів на території Маяківської сільської територіальної громади», який введеться в дію з 01 січня 2022 року.

Дата: 10.03.2021 16:54
Кількість переглядів: 516

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів, Маяківська сільська рада оприлюднює проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Маяківської сільської територіальної громади».З повним текстом проєкту регуляторного акту та аналізом його регуляторного впливу  можна ознайомитися щоденно (з 8.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 13.45, крім вихідних, починаючи з 18.03.2021 р.) у фінансовому управлінні, а також на офіційному сайті Маяківської сільської ради в мережі Інтернет за адресою: https://mayakivska-gromada.gov.ua/в розділі Регуляторна політика

Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до проєкту рішення будуть прийматися протягом одного місяця з дати опублікування.

           Додатково буде проведено громадські слухання по обговоренню проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Маяківської сільської  територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу.

           Дата, місце та час його проведення : 06квітня 2021 року, о 15.00 приміщення Маяківської сільської ради (с.Маяки, вул..Богачова, буд.99, Біляївський район, Одеська область.)

           Тема громадських слухань:  обговорення проєкту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Маяківської сільської територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу.

            Відповідальна особа за проведення громадських слухань та її контактні телефони:

            Начальник фінансового управління Маяківської сільської ради Сандуляк Лариса Григорівна,адреса:

с.Маяки, вул..Богачова, буд.99, Біляївський район, Одеська область, електронна адреса: finmayaki.54@gmail.com

             Участь у громадських слуханнях можуть взяти дієздатні члени територіальної громади віком від 18 років, суб’єкти господарювання, об’єднання.

             Інформацію щодо результатів громадських слухань з обговорення проєкту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Маяківської сільської територіальної громади», яке введеться в дію з 01.01.2022 року та аналізу його регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Маяківської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь