Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Зі святом вас, шановні ветерани та жителі Маяківської громади!

Дата: 07.04.2020 09:08
Кількість переглядів: 449

    Фото без опису

    На початку  квітня ми традиційно відзначаємо  одразу кілька важливих дат. Одним із таких є День звільнення наших сіл  від німецько-румунських загарбників. В цей день ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддаємо данину поваги й шани колишнім підпільникам і партизанам, оборонцям та визволителям рідної землі.

    76 років минуло з того дня, як наша громада була визволена  від загарбників, а для багатьох захисників наша земля стала останнім місцем вічного спокою.

    Ми всі у неоплатному боргу перед пам’яттю загиблих на фронтах німецько-радянської війни. Честь та слава доблесним захисникам  Вітчизни!

    Дорогі ветерани, спасибі вам за те, що ви, в надзвичайно важкій боротьбі, вистраждали і захистили нашу Свободу. За те, що своїми руками підняли наш край з руїн і що ви нагадуєте нам, як потрібно жити і любити свою Батьківщину!

    Ми пам’ятаємо, що тільки завдяки мужності та стійкості наших дідів й прадідів Україну і Світ врятовано від нацистської чуми. Бажаю всім землякам здоров’я, щастя, упевненості в прийдешньому дні й ніколи не зазнати ні вам, ні вашим дітям і внукам воєнних лихоліть. Нехай нас у всі часи об’єднує та згуртовує любов до рідного краю, бажання захистити його, зробити ще красивішим, багатшим, квітучим!

    Нехай на вулицях  нашої  громади завжди панує атмосфера миру і добра, а в життя кожного з вас доля приносить тільки позитивні зміни, сім’ї будуть міцними, а діти ростуть здоровими і щасливими!

Зі святом вас, шановні ветерани та жителі Маяківської громади!

З повагою,

голова Маяківської СОТГ                                                                                     Віктор Дяченко


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь