A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Увага!!! Маяківська сільська рада оприлюднює проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Маяківської сільської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік»

Дата: 11.03.2020 10:20
Кількість переглядів: 4076

Увага!!! Маяківська сільська рада оприлюднює проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів  на території Маяківської сільської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік»

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів, Маяківська сільська рада оприлюднює проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Маяківської сільської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік». З повним текстом проєкту регуляторного акту та аналізом його регуляторного впливу  можна ознайомитися щоденно (з 8.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 13.45, крім вихідних, починаючи з 16.03.2020 р.) у фінансовому управлінні, а також на офіційному сайті Маяківської сільської ради в мережі Інтернет за адресою:  https://mayakivska-gromada.gov.ua/

           Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до проєкту рішення будуть прийматися протягом одного місяця з дати опублікування.

           Додатково буде проведено громадські слухання по обговоренню проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Маяківської сільської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» та аналізу його регуляторного впливу.

           Дата, місце та час його проведення : 02квітня 2020 року, о 15.00 приміщення Маяківської сільської ради (с.Маяки, вул..Богачова, буд.99, Біляївський район, Одеська область.)

           Тема громадських слухань:  обговорення проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Маяківської сільської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» та аналізу його регуляторного впливу.

            Відповідальна особа за проведення громадських слухань та її контактні телефони:

            Начальник фінансового управління Маяківської сільської ради Сандуляк Лариса Григорівна, адреса:

с. Маяки, вул.. Богачова, буд. 99, Біляївський район, Одеська область, електронна адреса: finmayaki.54@gmail.com

             Участь у громадських слуханнях можуть взяти дієздатні члени територіальної громади віком від 18 років, суб’єкти господарювання, об’єднання.

             Інформацію щодо результатів громадських слухань з обговорення проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Маяківської сільської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» та аналізу його регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному веб- сайті Маяківської сільської ради.

 

                                                                                                                             11 березня 2020р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь