Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

До Дня Пам`яті Героїв Крут

Дата: 29.01.2020 17:40
Кількість переглядів: 523

Фото без опису
29 січня була проведена тематична бесіда "До Дня Пам`яті Героїв Крут" з учнями Маяківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів ЗДО», а також захід провели в Центрі культури і дозвілля, бібліотеках Маяківської СОТГ. Відповідальні за проведення заходу були Оксана Миколаївна Миргородська та учні 8-А класу.
Учням пояснили історичну значимість подій, - деякі учасники боїв під Крутами не набагато старші за сучасних старшокласників. Це реальні люди, які зробили те, за що їх пам`ятають й досі...
Під час бесіди з учнями, увагу було привернуто до важливості теми захисту держави, необхідності подальшого зміцнення й розбудови Збройних Сил України, як запоруки незалежності України.
Бій під Крутами - це героїчна й водночас трагічна подія. Вона знаменувала початок нової епохи національного пробудження українців, усвідомлення права жити на власній землі та святого обов`язку - боронити її. Визначально, що ця жертовна любов зародилася в серцях молодих людей - найкращих представників українського студенства. І важливо, що бій під Крутами показав українському народу, що молоде плем`я, яке піднімається та паростки українського патріотизму, вони є, і це запорука майбутньої незалежної України !



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь