Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Як здійснюватиметься організація літнього оздоровлення та  відпочинку дітей в Маяківській ОТГ у 2019 році?

Дата: 21.05.2019 11:02
Кількість переглядів: 684

««Канікули! Канікули!» — 

Співає все навколо. 
Канікули, канікули, 
Канікули у школі! 
А що таке — канікули? 
Це літні дні барвисті, 
 Це час, коли нам ніколи 
Хоча б на мить присісти, 
Бо треба мчати босими 
  Наввипередки з вітром,.. »

(Анатолій Костецький)

Фото без опису

Як здійснюватиметься організація літнього оздоровлення та  відпочинку дітей в Маяківській ОТГ у 2019 році?

 

   Літо — улюблена пора року для більшості жителів нашого краю. Це період відпусток, канікул, відпочинку та безтурботності. Поїздки на море, в табірпохід в горивідпочинок біля річки або озера, подорож на велосипедах або машині, в колі сім’ї — це лише декілька можливих варіантів проведення вихідного дня. Для дорослих – літо чи не найвідповідальніша пора року, адже саме вони мають подбати, щоб дитячий відпочинок був змістовним, корисним і безпечним.

   З метою соціального захисту та всебічного розвитку дітей,     Маяківська ОТГ приймає заяви та пакети відповідних документів дітей пільгових категорій, які мають бажання провести незабутнє літо у таборах оздоровлення.

   Протягом оздоровчої компанії 2019 року передбачено першочергове оздоровлення дітей пільгових категорій, серед яких діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі в антитерористичній операції, рідні діти батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім’ї, діти із малозабезпечених сімей, які відповідно до законодавства одержують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям, діти із багатодітних сімей; талановиті та обдаровані діти - переможці обласних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад.

   Діти мають змогу відвідати: ДП МДЦ «Артек», ДП  УДЦ «Молода гвардія» та Курортне об’єднання  « Сонячний берег» .

   Для більш детальної інформації звертайтесь за адресою: с. Маяки, вул. Богачова 99. Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Маяківської сільської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь