A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

« Своїми руками для мами»

Дата: 13.05.2019 11:55
Кількість переглядів: 651

«Нема того краму, щоб купити маму» (прислів’я)

 

    Кожної другої неділі травня в Україні відзначається День Матері. Одне з найбільш зворушливих та найтепліших свят, тому шо всі ми з дитинства і кожен несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє,  завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Саме діти повинні пізнати ,відчути, ким є для них мати. В цей день діти офіційно мають можливість привітати своїх мам. 

     10 травня в приміщенні сільської ради с. Удобне відбувся майстер-клас для дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах « Своїми руками для мами». Основною метою даного заходу  було поглибити знання дітей про значення матері в житті людини, формувати почуття поваги ,любові і вдячності до матері та рідних людей.

   В ході проведеного майстер-класу діти із захопленням розповідали як вони висловлюють  свою любов до матері, а саме: допомагають у всьому, добре навчаються, слухаються, як намагаються звертатися лагідними словами : матінка, матуся, мама, мамочка, мамуся. Діти підготували привітання  у вигляді листівок, букетів з квітами та повітряних кульок для найдорожчої в світі людини – своїй матусі.

    Материнська любов не знає страху. Мати — захист і притулок для дитини, вона її опора. Все, що є в нас найкращого, все від неї, від рідної неньки. Тож будьмо гідні материнської любові і пронесімо через усе своє життя це ніжне і прекрасне слово "Мама". Вам, любі наші матері, щастя земного та  здоров'я доброго.

                 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь