A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Проект рішення №- «Проєкти рішень»

Кількість переглядів: 30
Скликання: 8
Сесія: -
Тип документу: Проект рішення
Дата: 13.03.2024
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до Положення про Службу у справах дітей Маяківської сільської ради, затвердженого рішенням сесії Маяківської сільської ради № 41/7 від 21 грудня 2019 року (0.14 МБ)
  2. Про внесення змін до Положення про Центр надання адміністративних послуг Маяківської сільської ради, затвердженого рішенням Маяківської сільської ради № 15/25 від 19 серпня 2021 року (0.02 МБ)
  3. Про внесення змін до Положення Управління містобудування, архітектури, землевпорядкування, екології, житлово – комунального господарства та комунальної власності Маяківської сільської ради затвердженого рішенням сесії Маяківської сільської ради № 51/22 від 23 травня 2022 року (0.03 МБ)
  4. Про внесення змін до Програми запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного, техногенного і соціального характеру та ліквідації їх наслідків на території Маяківської сільської територіальної громади Одеського району Одеської області на 2024-2025 роки (0.05 МБ)
  5. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Маяківської сільської територіальної громади на 2024 рік та прогнозні показники на 2025-2026 роки (0.2 МБ)
  6. Про внесення змін до Статуту та структури комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Маяківської сільської ради», затвердженого рішенням ради від 08.12.2020 року № 64/20-VIII (0.03 МБ)
  7. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії № 58/1 - VIII від 15 серпня 2023 року «Про затвердження Програми підтримки Збройних Сил України на 2023-2025 роки» (0.1 МБ)
  8. Про делегування повноважень щодо присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна (0.02 МБ)
  9. Про затвердження актів прийому – передачі товарно-матеріальних цінностей (0.06 МБ)
  10. Про затвердження змін структури, чисельність та штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Маяківський центр первинної медико-санітарної допомоги Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області» (0.07 МБ)
  11. Про затвердження положення про Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Маяківської сільської ради в новій редакції (0.06 МБ)
  12. Про затвердження Положення про Фінансове управління Маяківської сільської ради (0.11 МБ)
  13. Про затвердження Положення Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради в новій редакції (0.05 МБ)
  14. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Маяківський центр первинної медико-санітарної допомоги Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області» (0.12 МБ)
  15. Про затвердження статуту комунального підприємства «Маяки-Тур» в новій редакції (0.03 МБ)
  16. Про затвердження Статуту Комунальної установи «Центр фінансового обслуговування закладів та установ Маяківської сільської ради» в новій редакції (0.03 МБ)
  17. Про передачу основних засобів з балансу Управління містобудування, архітектури, землевпорядкування, екології, житлово-комунального господарства та комунальної власності Маяківської сільської ради на баланс Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області (0.03 МБ)
  18. Про передачу основних засобів та інших необоротних активів з балансу Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради на баланс Маяківської сільської ради (0.05 МБ)
  19. Про передачу основних засобів та інших необоротних активів з балансу Фінансового управління Маяківської сільської ради на баланс Маяківської сільської ради (0.05 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь