A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Державна податкова служба інформує

Платникам рентної плати за спеціальне водокористування

Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що суб’єктам господарювання, які видобувають (використовують) обсяги підземної води з джерел, що розташовані на території населених пунктів, які згідно з Постановою Верховної ради України від 17.07.2020 №807-IX «Про утворення та ліквідацію районів» зазнали змін в адміністративно-територіальному устрої населених пунктів України та не визначені у п.п.255.5.2 п.255.5 ст.255 Податкового кодексу України, при обчисленні податкових зобов’язань з рентної плати слід застосовувати ставки рентної плати за спеціальне водокористування, що визначені для відповідного регіону за категорією «інші адміністративно – територіальні одиниці області».

14:36:38 30.06.2021

Особливості заповнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач»

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу, що через некоректне заповнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» у платіжних документах неможливо ідентифікувати платника податку та рознести суми сплати до інтегрованої картки платника, що призводить до виникнення податкового боргу, та, як наслідок, нарахування штрафних санкцій та пені платникам податків.

14:14:59 30.06.2021

За яких умов фізична особа – підприємець може бути платником єдиного податку четвертої групи

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що відповідно до пп. "б" пп. 4 п. 291.4 ст. 291 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року N 2755-VI, зі змінами та доповненнями, до платників єдиного податку четвертої групи належать фізичні особи - підприємці, які провадять діяльність виключно в межах фермерського господарства, зареєстрованого відповідно до Закону України від 19 червня 2003 року N 973-IV "Про фермерське господарство", зі змінами та доповненнями, за умови виконання сукупності таких вимог:

14:02:11 30.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь